Telefoonnummer

+ 31 6 18838082

Email

[email protected]

Openingstijden

Op afspraak

Bewust aandacht voor jezelf en het activeren van nieuwe energie, zijn essentiële zaken om er stralend en fris uit te zien. Door blokkades in onze energiebanen gaan we er moe uitzien, onze huid wordt vaal en rimpelig en er kunnen fysieke problemen ontstaan.

In ons lichaam bevinden zich meridianen die energie door het lichaam doen stromen. Ze voeden onze organen, zodat lichaam en geest worden versterkt en in balans zijn. Het op zachte wijze stimuleren en masseren van de meridianen kan blokkades opheffen en nieuwe energie laten stromen.

In de huidige tijd verliezen we het contact met onszelf, ons lichaam en onze echte behoeften. Door het toepassen van gezichtsyoga maak je weer verbinding met jezelf, kom je tot rust en verwen je jouw huid en hart. Het resultaat hiervan is een mooie uitstraling en dito huid.

Faceyoga, the holistic way, is een programma voor professionele toepassing, maar ook voor toepassing thuis. Doordat de technieken steeds met liefde en op zachte wijze worden toegepast, zijn deze ook geschikt om cliënten aan te leren om thuis voort te zetten.

Voor professionals heb ik een mooi programma opgesteld waarin wij samen werken aan een betere energiebalans, een heerlijke ontspannen behandeling en een frisse uitstraling voor jullie cliënten.

In dit programma is vooral veel aandacht voor de praktische zijde van de behandeling, maar natuurlijk wordt een stuk theorie niet overgeslagen.

Je ontvangt aan het einde van de dag een mooi geïllustreerd naslagwerk waarmee je op eigen tempo aan de slag kunt, en een certificaat voor jouw eigen “wall of fame”.

Ik start in de 2e week van november met de eerste cursusdag. Interesse? Stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje, dan stuur ik je alle praktische informatie per email toe.

Ik hoop dat ik jou binnenkort mag inspireren.

x Sandra

Love to meet you xxx