Telefoonnummer

+ 31 6 18838082

Email

[email protected]

Openingstijden

Op afspraak

Soul en de dieper gelegen lagen zijn van doorslaggevend belang wanneer je echt gelukkiger of succesvoller wilt zijn. Voor de een betekent dit grote concessies doen en het roer volledig omgooien, voor een ander zijn kleine aanpassingen voldoende. Dit is helemaal afhankelijk van waar je nu staat en waar je naar toe zou willen.

Heb je een baan waar je een bloedhekel aan hebt? Wordt je elke dag ongelukkiger en moet je jezelf ernaar toe slepen? Dan kunnen velen zeggen zet die knop om en denk aan alle positieve dingen die je baan brengen, je zult er nooit happy van worden. Het zoeken naar een nieuwe baan zal onvermijdelijk zijn.

Je kunt elke dag opstaan met het idee dat je het vandaag helemaal gaat maken, maar als er vervolgens de hele dag niets uit je handen komt dan zul je niets bereiken. Je kunt nog zoveel yoga oefeningen uit de kast halen en ademhalingsoefeningen doen, als je het “probleem” niet echt aanpakt, gaan de paniekmomenten die je ervan krijgt niet stoppen. Je zult tot de kern moeten gaan om je onvrede aan te pakken.

Je kunt beginnen met je afvragen waarom je iets wilt bereiken en ervoor te zorgen dat dit in lijn is met wat JIJ wilt en niet wat JOUW OMGEVING wilt dat je doet. Laat je gevoel spreken en durf te kiezen voor dingen die jouw hart sneller doen slaan. Begin klein, volg je hart, kies wat jou gelukkig maakt dan boek je blijvende resultaten.

In mijn praktijk kan ik jou met de Holistic Beauty Therapy een stapje vooruit helpen in jouw transformatieproces.

De Holistic Beauty Therapy is ontstaan vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verbonden is; je lichaam met je geest en je gemoedstoestand met je uitstraling. Tijdens de Holistic Beauty Therapy ontdek je de samenhang tussen je innerlijk en uiterlijk en leer je wat je wel en niet moet doen om je dagelijks energiek te voelen en er ook zo uit te zien. Het uitzonderlijke resultaat zie je in de spiegel en voel je in je lichaam.

Herstel het zelfhelende vermogen van je lichaam

De zes op maat samengestelde behandelingen van de holistic beauty therapy zijn geworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens een ruim negentig minuten durende behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massagetechnieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de celvernieuwing. Daarnaast stimuleren we de reflexpunten Facial Reflexology en pakken we energieblokkades in je lichaam aan met kleur- en lichttherapy.

Je bent van harte welkom!

X Sandra

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *