Telefoonnummer

+ 31 6 18838082

Email

[email protected]

Openingstijden

Op afspraak

Binnenkort is het mogelijk online jouw afspraak te boeken.

Ik kan mij voorstellen dat door onvoorziene omstandigheden onze afspraak niet kan doorgaan. Annuleren van de afspraak is daarom, binnen 48 uur voordat de afspraak zal plaatsvinden, kosteloos.

Bij annuleren binnen 24 uur is een deelbetaling van 50% verschuldigd. Bij het niet verschijnen, zonder afmelding, ben ik genoodzaakt de volledige behandeling in rekening te brengen. In de huidige bijzondere omstandigheden zal ik GEEN kosten in rekening brengen wanneer de afspraak op korte termijn wordt geannuleerd vanwege ziekte

In verband met het door het RIVM en de GGD vastgestelde beleid, en het feit dat ik niet beschik over een wachtruimte, verzoek ik jullie om alleen naar de afspraak te komen. Kom ook graag op de afgesproken tijd. Niet te vroeg en niet te laat, zodat ik tijd heb om de behandelkamer te ontsmetten zodat elke nieuw cliënt in een veilige omgeving de behandeling kan ondergaan en zodat er niet meer dan 1 persoon aanwezig is in de ruimte. Natuurlijk plan ik ruim voldoende tijd in tussen de behandelingen.

Ik vertrouw erop dat bij klachten zoals, hoesten, koorts, maag-/ darmklachten of bij verkoudheid, jullie contact met mij zullen opnemen om de afspraak te annuleren. Van mijn kant kunnen jullie erop vertrouwen dat ik dit ook zal doen.

Op verzoek draag ik tijdens de behandeling handschoenen en een mondkapje.

In mijn praktijk beschik ik niet over een gastentoilet. Ik zou jullie daarom willen adviseren om voor het bezoek aan de praktijk jullie eigen toilet te gebruiken. Uiteraard bestaat in geval van hoge nood altijd de mogelijkheid om het toilet te gebruiken.

Ik hoop op jullie begrip voor deze huisregels.

Hartelijke groet,

Sandra Damoiseaux