Over Sandra - Holistic Beauty | Colour & Spice | Holistic Beauty Treatments
Valkenburg, Sibbe, Limburg, Amsterdam, facelift, facelifting, rosacea, acné, burnout, vermoeidheid, rimpels, verslapping, aging, huidverbetering, skinimprovement, skin, skinexpert, beauty, wenkbrauwen, eyebrows, lifting, natural, microblading, pmu, facegym, faceyoga, gezichtsgymnastiek, huidveroudering
1599
page-template-default,page,page-id-1599,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,fs-menu-animation-underline,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Sandra Damoiseaux, gecertificeerd Holistic Beauty Therapist en eigenaar ÂME Holistic Beauty

 

 

Natuurlijke huidverzorging was voor mij altijd een interessant onderwerp. Al vanaf ik interesse kreeg in de schoonheidsbranche wilde ik graag met natuurlijke producten en therapieën werken.

In 1992 was het beroep van schoonheidsspecialiste nog een beroep dat je “erbij” deed en waar geen droog brood mee te verdienen viel aldus de ouders destijds. Dus ging ik allereerst aan de slag in een administratieve functie bij een overheidsinstantie. Daar leerde ik procesmatig werken en ontstond mijn gevoel voor taal. Na bijna 20 jaar in dienst te zijn geweest, werd mijn functie opgeheven en werd ik min of meer gedwongen om een andere invulling te geven aan mijn beroepsmatige leven. Dit nieuws kwam even hard aan. Een half jaar ben ik “van de wap” geweest. Uiteindelijk heb ik de regie weer in eigen handen genomen en besloten dat ik er het maximaal haalbare voor mijzelf ga uitslepen: een eigen beautysalon. De start van een prachtige reis waarbij ik helemaal eigen baas ben en zelf kan besluiten wat ik wel en wat ik juist niet wil gaan doen.

Een omzwerving van meerdere jaren langs diverse merken en behandelingen deed mij terecht komen in de wereld van holistische benadering van huidverbetering, huidverzorging, healing en coaching.

Ik kwam erachter dat ik nog steeds heel graag op natuurlijke wijze mensen wil coachen naar een gezonde huid, een gezonde geest en een gelukkiger leven.

Door mijn eigen ervaring o.a. na het verlies van mijn baan na zoveel jaren, diverse autoimmuun ziekten (AV-blok, ziekte van Crohn, Bechterew en psoriasis) weet ik als ervaringsdeskundige welke impact ziekten en traumatische gebeurtenissen kunnen hebben op de gezondheid en het welzijn van mensen. Diezelfde achtergrond helpt juist ook om vanuit mijn gevoel en ervaring in combinatie met procesmatig denken, mensen te begeleiden in hun weg naar het hervinden van levensvreugde, een gezonde en frisse uitstraling en een mooie huid.

De stappen naar een gezond lichaam en een gezonde huid, worden ondersteund door de natuurzuivere producten van Colour&Spice.

Let’s follow the holistic pathway to YOUR creations with soul!

 

 

Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsbehandeling in mijn praktijk.

 

Liefs, Sandra x

BEL MIJ TERUG