Telefoonnummer

+ 31 6 18838082

Email

[email protected]

Openingstijden

Op afspraak

Stel je eens voor: je kunt je huid verbeteren op een ontspannen, natuurlijke manier met licht, heerlijke geuren, prachtige kleuren, klankschalen en bezielde handen die jou ritmisch masseren. Bijna een gevalletje van to good to be true.

De Holistic Journey van Colour&Spice is ontstaan vanuit dertig jaar lange praktijkervaring, kennis in natuurlijke huidverbetering en een combinatie van natuurcosmetica, traditionele geneeswijzen en coaching. De drie stappen, Beauty Detox, Rebalance en Uplifting, zijn een harmonieus samenspel dat niet alleen effectief is voor de huid. In de afgelopen jaren hebben al duizenden vrouwen de positieve gevolgen van de Holistic Journey methode ervaren.

In mijn praktijk zet ik hiervoor verschillende technieken in. Al deze technieken zijn gebaseerd op The Chinese Medicine (TCM), natuurgeneeskunde en effectief bewezen therapieën. Tijdens een behandeling kun je rekenen op een ruim 2 uur durende reis waarin geur, kleur, ontspanning, klank maar bovenal JIJ centraal staat.

Alle ingrediënten van de producten die ik tijdens de behandelingen gebruik, variërend van de reinigers, tot aan de thee die ik serveer, zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte van het moment en voor zover mogelijk afkomstig van biologisch geteelde planten.

Mijn naam is Sandra Damoiseaux. Na veel omzwervingen in beautyland, langs diverse merken en behandelingen, ben ik er 100% van overtuigd dat ware schoonheid van binnenuit komt. Alle goede bedoelingen ten spijt, wanneer je niet lekker in je vel zit, straal je ook niet van buiten. In de holistische beauty therapie werken ik van binnen naar buiten. Hierbij spreek ik alle systemen aan die verantwoordelijk zijn voor een stralende huid en dito uitstraling.

Innerpeace, outerbeauty!

Mag ik jou inspireren? 

Liefs, Sandra