Holistic Beauty Therapy - Holistic Beauty | Colour & Spice | Holistic Beauty Treatments
1644
page-template-default,page,page-id-1644,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,fs-menu-animation-underline,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Holistic Beauty Therapie

Een unieke behandelmethode die in Zuid Limburg uitsluitend bij Âme Holistic Beauty is te ervaren. Ik verkoop geen schoonheid, mijn doel is het raken van jouw innerlijke kracht  en pracht, en deze volledig tot bloei brengen.

 

 

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen.

De zes aanvullende holistic beauty therapy treatments zijn geworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens een ruim negentig minuten durende behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massage technieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de celvernieuwing. Holistic Beauty Therapy belooft pure verwennerij van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van kleuren, kruiden en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen.


Daarnaast maak ik gebruik van de klinisch bewezen lichttherapie van Bioptron, voor het effectief behandelen van huidproblemen, pijn en wondheling.

Kennismaking Holistic Beauty Treatment

Tijdens de kennismakingsbehandeling leg ik in het kort uit wat de behandeling inhoudt en ervaar je wat deze behandeling voor jou kan doen. Je maakt o.a. kennis met aromatherapie, etherische olieën, Colour&Spice The Holistic Way of Beauty, Bioptron Lichttherapie, voetreflexologie en diverse massagetechnieken. Deze kennismakingsbehandeling neemt je gedurende 60 minuten mee op reis.

€85,00

Examenstress Arrangement (uitsluitend voor eindexamenkandidaten)

De behandeling is gelijk aan de kennismakingsbehandeling. Je ontvangt bovendien een Botanical Healing Oil (gezichtsolie) voor thuis.

€ 65,00

In 6 maanden tijd (elke maand 1 behandeling) versterken we je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling. 

 

 

Consult-min

BEAUTY DETOX

ZUIVER DE HUID

In de eerste fase wordt de huid vrij gemaakt van afvalstoffen. Dit noemen we de Beauty Detox. De ontgifting creëert ruimte voor de huid om te herstellen en te ademen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox-producten zorgen ervoor dat de huid optimaal gereinigd wordt. Na twee maanden zal je huid er veel frisser en glanzender uit zien.

€ 115,00 excl. verzorging voor thuis

DETOX arrangement bestaande uit:
2 x Holistic Beauty Treatment van 90 min. +
Producten voor thuisgebruik:
1 x Awakening face wash
1 x Beauty Detox serum
1 x Beauty Detox moisturizer
1 x Goodnight Cleanser
1 x Beauty Mantra Lotion
1 x Wild Flower Mask
1 x Healing Oil
1 x Sabbatical Candle

€ 499,00 incl. begeleiding en advies (i.p.v. € 521,00)

Manifesto-min

REBALANCE

HERSTEL DE HUID

Na het ontgiften begint de tweede fase: Rebalance. Dit betekent dat de huid een stevige en egale uitstraling krijgt door middel van de juiste bouwstoffen. De voedende werking van de Rebalance-producten geven ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van de huid. Na deze fase behoort een doffe, uitgebluste huid tot het verleden.
€ 115,00 excl. verzorging voor thuis
REBALANCE arrangement bestaande uit:

2 x Holistic Beauty Treatment van 90 min. +

Producten voor thuisgebruik:

1 x Rebalance serum

1 x Rebalance moisturizer

€ 300,00 incl. begeleiding en advies (i.p.v. € 317,00)

Journey-min

UPLIFTING

VERSTEVIG DE HUID

De Uplifting-producten zitten vol actieve werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die zorgen voor een volle en gezonde huid. De huid profiteert optimaal van de krachtige werking van de Uplifting-producten. Dit betekent een natuurlijk verstevigend effect en een natural glow.
€ 115,00 excl. verzorging voor thuis
UPLIFTING arrangement bestaande uit:

2 x Holistic Beauty Treatment van 90 min. +

Producten voor thuisgebruik:

1 x Uplifting serum

1 x Uplifting moisturizer

€ 300,00 incl. begeleiding en advies (i.p.v. € 317,00)

Bij betaling van de gehele Holistic Beauty Journey (fase 1 Detox, fase 2 Rebalance en fase 3 Uplifting) ineens ontvang je, naast een mooie korting van € 150 (je betaalt € 949 i.p.v. € 1.099 voor 6 x een minivakantie naar Oosterse sferen inclusief het gehele 100% skinloving natuurzuivere huidverzorgingspakket) het betekenisvolle Mala armband t.w.v. € 29,50 als speciaal kado van mij voor jou.

De Colour&Spice Beauty Mala armband helpt je dagelijks je aandacht even naar binnen te richten. Tel je zegeningen en ervaar meer innerlijke rust, geluk en schoonheid. Elke armband is met de hand gemaakt en draagt een specifieke energie met zich mee.

Gedragen als ondersteuning voor tranformatie in je leven. Alle armbanden zijn voorzien van heilige Rudraksha zaden. Ze zijn gemaakt en gezegend op Bali. De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. In veel culturen worden ze als Heilig beschouwd. Ze schenken de drager rust, schoonheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en veranderingen. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en sterker de energie.

BEL MIJ TERUG