Salonkleding - Holistic Beauty | Colour & Spice | Holistic Beauty Treatments
bedrijfskleding companywear businesswear corporatewear sports wellness health beauty hair
933
page-template-default,page,page-id-933,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,fs-menu-animation-underline,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Let’s do it myself

Als ik het niet kan vinden dan maak ik het zelf! Dat is een beetje het idee achter Âme. Een zoektocht op internet leverde geen mooie bedrijfskleding op, dus dacht ik: ik ga het zelf maken.

Na een lange zoektocht vond ik een Limburgse dame die een kei is in ontwerpen en produceren van kleding. Zij heeft samen met mij nagedacht over een goed concept met duurzame, praktische en heerlijk dragende items.

 

 

The Collection

De items in de collectie zijn basic, waardoor ze lang meegaan zonder uit de mode te raken. Door het combineren van de verschillende items bij elkaar, ontstaat er steeds weer een nieuwe look, die toch een eenheid vormen en zorgen voor een eenduidige uitstraling naar de buitenwereld.

 

 

Uniek maatwerk

Binnen een organisatie hebben we te maken met unieke personen met een eigen lichaamsbouw. Niet iedereen heeft dezelfde maat.

Âme heeft hierover nagedacht en biedt een fijne oplossing: al mijn items zijn op maat te bestellen. Breder, langer, smaller of korter. Geen enkel probleem voor mij. Bovendien zijn bestelling in kleine oplages mogelijk.

Materialen en Filosofie

De producten van Âme Creations zijn gemaakt op een eerlijke manier, zonder tussenkomst van kinderhandjes. Een eerlijk Zuid Limburgs product waar ik enorm trots op ben. Ik werk graag samen met kleine ondernemers met passie voor hun vak. Deze passie is terug te vinden in mijn creaties. Custommade indien gewenst.

De kwaliteit van de stoffen zorgt ervoor, mits goed en met respect behandeld, dat de kleding jarenlang mooi blijft zodat je er ook veel langer mee kunt doen.

Collecties

Mijn collectie is zodanig ontwikkeld dat bij intensief gebruik de pasvorm jarenlang goed blijft. Âme Creations staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en passie. Voor onze professionele klanten bestaat de mogelijkheid tailormade collecties te ontwikkelen. Ik informeer u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

BEL MIJ TERUG