Telefoonnummer

+ 31 6 18838082

Email

[email protected]

Openingstijden

Op afspraak

Cosmetische Acupunctuur

Een anti-aging acupunctuurbehandeling is een organisch proces, dat het beste werkt in een aantal sessies. Het lichaam heeft de tijd nodig om te genezen en om de signalen van ouder worden te re- absorberen en om te zetten in verjonging. Als je het gezicht prikt, gaat bloed en Qi zich in het gezicht vermeerderen en transporteert het voedingsstoffen naar de cellen. Naalden in het gezicht kunnen gevoelig zijn, wat een positief micro-trauma effect creëert en activeert dus sneller het zelfgenezend vermogen, wat dus ook meer collageen en elastine aanmaakt in het aangedane gebied. De afvalstoffen die de rimpels door verzuring veroorzaken, stimuleren ook het lymfatisch systeem.

Indicaties:

 • Gezichtsverlamming
 • Aangezichtspijn
 • Hangende oogleden
 • Zwangerschapsmasker
 • Littekens
 • Couperose
 • Acne
 • Wallen en donkere kringen onder de ogen
 • Verslapte kaakcontour
 • Grove poriën
 • Matte uitstraling
 • Opgeblazen gezicht en oedeemvorming in gezicht
 • Droge of vetarme huid of vette huid
 • Verbeteren van de oog-oorfunctie en sinussen
 • Schildklier problematiek en hersenen doorbloeding
 • Afweersysteem verbeteren
 • Verhoogde collageen aanmaak

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Kanker
 • Zware medicatie (Bètablokkers) bij hartklachten
 • Botox, plastische chirurgie, fillers en lifters
 • Hoge bloeddruk, tenzij onder behandeling bij arts
 • Diabetici constitutioneel
 • Laserbehandeling
 • Acute herpesvirus uitbraak
 • Acute allergische reacties
 • Migraine, tenzij het af en toe voorkomt
 • Niet jonger dan 6 jaar

Behandelingen bestaan uit:

– persoonlijke intake
– reiniging
– Tui na massage (20 minuten)
– Anti age acupunctuur (20 minuten)
– Afsluitende verzorging

Prijs per zone: € 79,00
Extra zone: + 15,00


!! TIJDELIJKE KENNISMAKINGSACTIE!!!

6 BEHANDELINGEN € 295,00
I.P.V. € 475,00
10 BEHANDELINGEN € 499,00
I.P.V. € 799,00

Holistische behandeling 60 min.

Reiniging en dieptereiniging met de holistische skincare van Colour&Spice, harsen van wenkbrauwen, kennismaking met de holistische massagetechnieken, afsluitende verzorging van Colour&Spice.

€ 65,00

Holistische behandeling 90 min.

Reiniging en dieptereiniging met de holistische skincare van Colour&Spice, harsen van wenkbrauwen, holistische massagetechnieken afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, masker, bioptron lichttherapie 15 min, afsluitende verzorging van Colour&Spice.

€ 85,00

Holistische behandeling 120 min.

Reiniging en dieptereiniging met de holistische skincare van Colour&Spice, harsen van wenkbrauwen, holistische massagetechnieken afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, masker, bioptron lichttherapie 15 min, voetreflexmassage 15 min., energyhealing met chakrastenen, aromatherapie met etherische oliën, beamer light therapie, klankschalen, meditatie, afsluitende verzorging van Colour&Spice.

Deze allesomvattende behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

€ 115,00

Holistische gezichtsmassage

Een serie van behandelingen met diverse technieken (bindweefsel, spierweefsel, guasha, jaderoller, meridianen, lymfedrainage) voor gezichtsverjonging. Deze worden op maat samengesteld aan de hand van wat nodig is voor u. Een kuur bestaat gewoonlijk uit 7 tot 12 behandelingen.

Programma

strippenkaart 12** € 520,00 (incl. reiniging en dieptereiniging)
strippenkaart 6** € 260,00 (incl. reiniging en dieptereiniging)
losse behandeling € 45,00
1e kennismaking (intake) € 65,00*

*de intakekosten worden bij afname van een serie behandelingen in mindering gebracht
*om aanspraak te kunnen maken op de korting bij afname van de strippenkaarten dienen deze bij de eerste afspraak volledig te worden voldaan

Holistic Beauty Therapie

Een unieke behandelmethode die in Zuid Limburg uitsluitend bij Âme Holistic Beauty is te ervaren. Ik verkoop geen schoonheid, mijn doel is het raken van jouw innerlijke kracht  en pracht, en deze volledig tot bloei brengen.

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen.

De zes aanvullende holistic beauty therapy treatments zijn geworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens een ruim negentig minuten durende behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massage technieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de celvernieuwing. Holistic Beauty Therapy belooft pure verwennerij van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van kleuren, kruiden en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen.

Daarnaast maak ik gebruik van de klinisch bewezen lichttherapie van Bioptron, voor het effectief behandelen van huidproblemen, pijn en wondheling.

In 6 maanden tijd (elke maand 1 behandeling) versterken we je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling. 

Consult-min

BEAUTY DETOX

ZUIVER DE HUID

In de eerste fase wordt de huid vrij gemaakt van afvalstoffen. Dit noemen we de Beauty Detox. De ontgifting creëert ruimte voor de huid om te herstellen en te ademen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox-producten zorgen ervoor dat de huid optimaal gereinigd wordt. Na twee maanden zal je huid er veel frisser en glanzender uit zien.

€ 115,00 excl. verzorging voor thuis


DETOX arrangement bestaande uit:

2 x Holistic Beauty Treatment van 90 min. incl. producten voor thuisgebruik:
1 x Awakening face wash
1 x Beauty Detox serum
1 x Beauty Detox moisturizer
1 x Goodnight Cleanser
1 x Beauty Mantra Lotion
1 x Wild Flower Mask1 x Healing Oil
1 x Sabbatical Candle

€ 499,00 incl. begeleiding en advies (i.p.v. € 521,00)

Manifesto-min

REBALANCE

HERSTEL DE HUID

Na het ontgiften begint de tweede fase: Rebalance. Dit betekent dat de huid een stevige en egale uitstraling krijgt door middel van de juiste bouwstoffen. De voedende werking van de Rebalance-producten geven ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van de huid. Na deze fase behoort een doffe, uitgebluste huid tot het verleden.

€ 115,00 excl. verzorging voor thuis

REBALANCE arrangement bestaande uit:

2 x Holistic Beauty Treatment van 90 min. incl. producten voor thuisgebruik:
1 x Rebalance serum
1 x Rebalance moisturizer

€ 300,00 incl. begeleiding en advies (i.p.v. € 317,00)

Journey-min

UPLIFTING

VERSTEVIG DE HUID

De Uplifting-producten zitten vol actieve werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die zorgen voor een volle en gezonde huid. De huid profiteert optimaal van de krachtige werking van de Uplifting-producten. Dit betekent een natuurlijk verstevigend effect en een natural glow.

€ 115,00 excl. verzorging voor thuis

UPLIFTING arrangement bestaande uit:

2 x Holistic Beauty Treatment van 90 min. incl. producten voor thuisgebruik:
1 x Uplifting serum
1 x Uplifting moisturizer

€ 300,00 incl. begeleiding en advies (i.p.v. € 317,00)

Holistic Beauty Day for Business

Ben jij nieuwsgierig naar wat Holistic Beauty kan betekenen voor jouw bedrijf? Een tipje van de sluier:

* de dag start met een holistic beauty treatment. Hiermee raak ik je letter aan op alle niveaus. Bovendien zorgt dit treatment voor hernieuwde energie
* we gaan ontdekken hoe jij jezelf ziet. Is dit een realistisch beeld ? Welke overtuigingen mag je laten gaan?
* welke stijl, kleuren en kleding passen bij jou? Ik maak een analyse die je na afloop mee naar huis mag nemen.
* tijdens de gezamenlijke lunch onderzoeken we samen hoe je de inzichten van vandaag kunt inzetten in jouw bedrijf en jouw persoonlijke leven.

Als aandenken aan een prachtige dag waarin jij centraal staat, ontvang je het Beauty Sabbatical Card Deck met 56 krachtige oefeningen ter inspiratie.

Details:

– we starten om 10.00 uur en sluiten af om ca. 15.00 uur
– kosten: € 399,= (excl. BTW, incl. lunch)
– incl. Beauty Sabbatical Card Deck + kleurenwaaier.

Bij betaling van de gehele Holistic Beauty Journey (fase 1 Detox, fase 2 Rebalance en fase 3 Uplifting) ineens ontvang je, naast een mooie korting van € 150 (je betaalt € 949 i.p.v. € 1.099 voor 6 x een minivakantie naar Oosterse sferen inclusief het gehele 100% skinloving natuurzuivere huidverzorgingspakket) het betekenisvolle Mala armband t.w.v. € 29,50 als speciaal kado van mij voor jou.

De Colour&Spice Beauty Mala armband helpt je dagelijks je aandacht even naar binnen te richten. Tel je zegeningen en ervaar meer innerlijke rust, geluk en schoonheid. Elke armband is met de hand gemaakt en draagt een specifieke energie met zich mee.

Gedragen als ondersteuning voor tranformatie in je leven. Alle armbanden zijn voorzien van heilige Rudraksha zaden. Ze zijn gemaakt en gezegend op Bali. De Hindoes ontdekten duizenden jaren geleden al de kracht van de Rudraksha’s. In veel culturen worden ze als Heilig beschouwd. Ze schenken de drager rust, schoonheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en veranderingen. Hoe kleiner de Rudraksha’s, hoe zeldzamer en sterker de energie.

Kleurenpunctuur

‘Licht is leven. Dit is geen geloofssysteem maar iets dat door de wetenschap wordt bevestigd. In het bijzonder speelt licht een rol in de communicatie tussen de cellen in het lichaam, en ziekte treedt op wanneer de cellen niet langer dezelfde taal kunnen spreken. Licht geven aan het lichaam heeft een resonantie-effect, zodat cellen weer dezelfde taal kunnen spreken en zo het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteunen’. Peter Mandel

Beamer Lightpen

Kleurenpunctuur werkt bij lichamelijke en geestelijke klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, depressie, leerproblemen, stress, burn-out. Ook zijn er behandelingen om pijn te “verlichten” en de weerstand te versterken. Kleurenpunctuur zet diepgaande processen in gang, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau, en is volstrekt pijnloos. Hierdoor is het ook ideaal voor behandeling van kinderen. Het veroorzaakt geen bijwerkingen en is veilig.

Er zijn behandelingen die meer op het lichaam werken en behandelingen die direct het gevoelsleven “verlichten”. Kleurenpunctuur laat zich goed combineren met andere therapieën.

In de kleurenpunctuur wordt gebruik gemaakt van diverse kleuren, zo zijn er de zeven basiskleuren:

• Rood is stimulerend en verwarmend
• Blauw werkt verkoelend en ontspannend
• Geel stimuleert en versterkt het lymfesysteem
• Groen ontspant de organen en voert afvalstoffen af
• Oranje werkt goed bij depressies en hormonale klachten
• Violet geeft geestelijke kracht
• Turkoois en ziels/geestkleuren zijn voor dieper en achterliggende problemen.

Een kleurenpunctuur behandeling duurt ongeveer 1 uur en heeft een frequentie van gemiddeld 1 x per 3 weken.
Uiteraard is het aantal behandelingen en de duur afhankelijk van diagnose en ernst van de klachten.

Indicaties
Heel goede resultaten worden bereikt bij:
• hoofdpijnklachten en migraine
• psychische klachten, stress en burn-out
• hormonaal stoornissen
• bijwerkingen van chemokuur bestrijden bij kanker
• maag – darmstoornissen
• belastingen van het lymfesysteem; verkoudheden, bijholte ontstekingen,verminderde weerstand

€ 65 inclusief holistische massage met etherische olie