Workshops - Holistic Beauty | Colour & Spice | Holistic Beauty Treatments
1774
page-template-default,page,page-id-1774,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,fs-menu-animation-underline,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Workshop agenda

Naam:

Holistic Beauty Therapy

Datum:

13 februari 2020 van 19.00 – 21.00 uur

Locatie:

Âme Holistic Beauty te Sibbe

Soort:

Een heerlijke workshop waarin je kennis maakt met de holistische beauty methode en therapeutische producten van Colour&Spice en technieken om thuis je huid te verbeteren.

De Colour&Spice skincare collectie gaat over veel meer dan alleen het verbeteren van je huid. Het gaat over de essentie: jouw levensenergie. Zoals een wierookolie niet alleen je huid herstelt, brengt deze ook jouw geest tot rust. Zo is ieder ingrediënt met zorg geselecteerd en vormen ze samen een helende samenstelling van geneeskrachtige kruiden en plantenextracten vanuit de eeuwenoude traditionele geneeswijzen. Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare gebruiken wij dan ook alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Geneeskrachtige kruiden en planten- en bloemenextracten worden met de hand vervaardigd, waardoor de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard blijft.

Na afloop ontvang je een persoonlijke aandenken aan deze betekenisvolle avond.

 

Bijdrage voor deze workshop:

€20 (het bedrag wordt in mindering gebracht bij een aankoop van € 85 of meer).

 

Aantal deelnemers:

Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden workshop

Wilt u zich aanmelden voor een van onze workshops? U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op, we bieden u graag meer tekst en uitleg.

BEL MIJ TERUG